Untuk menghubungi saya, atau memberi dan menerima maklumbalas secara peribadi, sila capai 013-3544889, atau emelkan ke rozaisalanamy@gmail.com, atau temui saya di http://www.facebook.com/rozais.alanamy

Selain capaian di atas, yang menggunakan nama dan kutipan daripada saya adalah tidak relevan dan tidak ada kena mengena dengan pendapat dan pendirian saya.
__________________________________________________________________

Tuesday, April 14, 2009

Mohon Cuti

Kepada semua tetamu, dimaklumkan bahawa saya tidak akan mengemaskini teratak ini buat beberapa hari bagi menghormati pemergian teman jiwa saya yang akan ke Dubai.
Saya juga berdukacita atas dua berita yang amat menyesakkan jiwanya; keadaan ayahanda tercintanya yang sedang tenat, dan dalam menerima berita itu dia juga mener
ima keputusan yang mengoyakkan seluruh jiwanya daripada orang yang disayang.

Pesan saya padanya - jiwa ini gembira bila melihat dirimu senyum dan ketawa. Aku tidak sanggup melihat dirimu menangis lagi. Kebahagiaan dirimu amat penting bagiku, walau dalam apa jua keadaannya. Aku selalu berdoa untuk itu. Tiada yang lebih indah bila aku mampu melihat senyumanmu dan bila aku melihat senyumanmu, itulah kebahagiaanku.

Semoga dia selamat pergi dan selamat kembali.


Moga ketemu lagi,
make yourself at home sepanjang ketiadaan saya di teratak ini.

Salam ingatan selalu,

Rozais Al-Anamy

Padang Embun

No comments: