Untuk menghubungi saya, atau memberi dan menerima maklumbalas secara peribadi, sila capai 013-3544889, atau emelkan ke rozaisalanamy@gmail.com, atau temui saya di http://www.facebook.com/rozais.alanamy

Selain capaian di atas, yang menggunakan nama dan kutipan daripada saya adalah tidak relevan dan tidak ada kena mengena dengan pendapat dan pendirian saya.
__________________________________________________________________

Thursday, January 01, 2009

Anggerik Putih dan Semalu

.
Januari 1, 2009, 02:12:13 am - "Salam hari keputerian kiranaku. Semoga bahagia di sini dan di sana. Maaf kerana hanya mampu berikan tak lebih daripada ucapan - Ikhlas daripada budak jahat."
.
Sms itu umpama anggerik putih kesukaan saya, sebagai balasan semalu yang saya titipkan pada hari lahirnya tiga purnama lalu.
.

1 comment:

zanazanzaly said...

Elo kawan,
maaf tak sempat datang merai ulang tahun keputerian kau hari ni, pungguk yang aku tunggu untuk kirimkan hadiah buatmu tertidur ketika leka meriba purnama. Jentayu yang berjanji nak terbangkan aku malam tadi, sakit gigi.
aku harap kau terhibur melihat bingkisan sekawan merpati menari sambil ditemani kupu-kupu rindu dan pepatung merah rasa.